Zingen uit School Duivendrecht

Eind januari gaat het tweede blok Zingen uit School van start in Duivendrecht.  Kinderen uit groep 5, 6 en 7 kunnen zich aanmelden voor de zanggroep. Onder begeleiding van Gonny Meesters, zangdocent van Muziekschool Ouder-Amstel, gaan de leerlingen aan de slag met zowel Nederlandse als Engelstalige popnummers. In de lessen wordt aandacht besteed aan stem- en presentatietechnieken. Ook worden er verschillende manieren van inzingen aangeleerd.

De workshop ‘’zingen uit school’’ is op donderdag van 15.15 uur tot 16.15 uur in het Dorpshuis. Leerlingen kunnen zich inschrijven voor een cursus van 9 weken.

De eerste les is op donderdag 31 januari. Het blok is afgrond op donderdag 4 april. De kosten voor een cursus  zijn €45,- per kind. Aanmelden kan door te mailen naar info@muziekschoolouder-amstel.nl. Graag in de mail naam kind, groep, geboortedatum, adres, emailadres ouders en telefoonnummer vermelden.

Meld je snel aan en bemachtig een plekje in de zanggroep. De groep zal verschillende keren per jaar een optreden verzorgen in of rondom de scholen.

Voor vragen mail gerust naar info@muziekschoolouder-amstel.nl

Geplaatst in Activiteiten Muziekcollectief, zangles en getagd met .