Muziek op Schoot

In oktober start er een cursus Muziek op Schoot voor kinderen van 2 tot 4 jaar met een van de (groot)ouders. Samen zingen, dansen en muziek maken is niet alleen fijn om te doen maar ook heel goed voor de ontwikkeling van je kind. Niet alleen leert je kind luisteren en reageren op muziek, het oefent ook kleine en grote motoriek en taalbeheersing. De emotionele en sociale ontwikkeling is ook gebaat bij samen muziek maken.

In verband met de coronaregels mag er slechts één volwassene meekomen met het kind. Liefst ook elke week dezelfde volwassene. Afstand houden tussen de volwassenen is verplicht, zoveel mogelijk houdt de volwassene ook afstand tot de andere kinderen. De groepsgrootte is maximaal 6 kinderen en 6 volwassenen. Instrumentjes worden na gebruik door de volwassenen schoongemaakt en er wordt op toegezien dat kinderen niet ruilen van instrument. Zo is het misschien wat minder gezellig maar wel veilig.

Vrijdagochtend 11.00-11.45 u in zaal O Bindelwijk vanaf vrijdag 1 oktober 2021

vrijdagochtend 11.00-11.45 in zaal 3 Dorpshuis vanaf 154januari 2022

Voor meer informatie of aanmelden stuur een mail.

Geplaatst in muziek op schoot en getagd met .