Dag van de muziek – informatie

Op zondag 12 september zijn leerlingen en docenten van Muziekschool Ouder-Amstel te horen en te zien bij verschillende monumenten in de gemeente. In De Kleine Kerk in Duivendrecht spelen tussen 13:00 en 16:00 u leerlingen en docenten, onder andere op de pas geschonken babyvleugel. In Ouderkerk zijn leerlingen en docenten ook van 13:00 tot 16:00 te horen en te spreken in de Urbanuskerk en de Amstelkerk.  Jong en oud is welkom op de muziekschool voor instrumentale lessen, zang, een oriëntatiecursus of spelen in een bandje. Je kunt op de Dag van de Muziek met docenten spreken en een afspraak maken voor een proefles.

Heb je geen tijd om te komen maar wil je wel graag een instrument leren spelen? Vraag dan een proefles aan via info@muziekschoolouder-amstel.nl

Geplaatst in Geen categorie.